IT afgestemd op de grootte en ambitie van jouw onderneming

IT voor MKB
ZZP online werkplek

Voor zelfstandige ondernemers en freelancers

Je werkt volledig in de cloud en heb je de beschikking over MS 365 Office web apps zoals MS Outlook, Team, Word, en Excel. Deze werken in een browser op ieder willekeurig werkstation (laptop, Macbook of iPad).

IT voor MKB
ZZP+

Voor organisaties tot 5 partners/ medewerkers

Een goed beveiligde werkomgeving op basis van MS 365 Office en Teams. Deze kun je zelf inrichten en op jouw activiteiten afstemmen. We bieden support en geven tips over de inrichting en het veilige gebruik van jouw eigen laptop of Macbook, telefoon, wifi en alles wat daarbij hoort. Je kunt lekker aan de slag.

IT voor MKB
Premium

Voor organisaties met 5 tot 50 medewerkers

Een veilige, online werkomgeving op basis van Microsoft 365 en Justins Workspace voor laptop en/of Macbook. Wij sturen pro-actief op verbeteringen en efficiëntie. Jouw medewerkers krijgen hulp en uitleg wanneer ze die nodig hebben. Ten aanzien van digitalisering en efficiëntie maakt jouw onderneming flinke sprongen vooruit.

IT voor MKB
Enterprise-ready

Voor organisaties met meer dan 25 medewerkers

Een IT-omgeving en social intranet waarbij beschikbaar­heid, veiligheid en support van middelen voorop staan. Wanneer je medewerkers onder­steuning en uitleg nodig hebben, staat Justins Support voor hen klaar. Wij sturen pro-actief op verbeteringen en verdere digitalisering. Jouw organisatie leert hoe ze de regie over haar IT-omgeving krijgt.

State-of-the-art apps en diensten

Het aanbod van Justins MKB voor jouw onder­neming bestaat uit de support, inrichting en het beheer van een digitale werk­omgeving in de cloud. Veilig, efficiënt en verbonden. Hierbij zetten we de volgende state-of-the-art apps en diensten in.

Microsoft MS 365 Office en Teams

Apps voor onder meer het beheer van e-mail en agenda, tekstverwerking, het maken van presentaties en worksheets, de opslag van bestanden en online samenwerking.

Justins Workspace

Een digitale, online werkomgeving en social intranet. Workspace brengt samen wat jij en jouw medewerkers voor jullie werk nodig hebben, zoals apps, bestanden, e-mail, agenda en taken.

Justins Workstation

Beheer, beveiliging en (optioneel) operationele lease van werkstations (desktop-computers en laptops), geoptimaliseerd voor hun toepassing.

Justins Worksite

Inrichting en beheer van lokale IT-infrastructuur, zoals bijvoorbeeld internet-toegang, printers en wifi.