Gegevens terugvinden

Neem direct contact op als je op dit moment een probleem hebt met gegevensverlies, we helpen je meteen! In alle andere gevallen: lees rustig verder.

Verlies van belangrijke gegevens in je MKB-bedrijf?

No worries! Wij hebben AvePoint Backup, Microsoft 365 en DLP-hulp voor je!

Bij Justins begrijpen we hoe belangrijk je gegevens zijn voor je bedrijfsvoering. Daarom hebben we methoden ontwikkeld voor het oplossen van gevallen waarin gegevens onvindbaar zijn geraakt in een MKB-omgeving. Onze IT-pro’s weten precies hoe ze de boel moeten fixen met tools als AvePoint Backup, Microsoft 365 en DLP.

Als je ons benadert met een gegevensverlies-issue, duiken we meteen de diepte in. We graven in je IT-infrastructuur en speuren naar mogelijke boosdoeners, zoals ongewone hardware, bugs in de software en zelfs kwaadaardige software die je bestanden heeft verpest of verwijderd.

AvePoint Backup

Met AvePoint Backup heb je een rock-solid oplossing voor gegevensback-up en retentie. Dat is een fancy manier om te zeggen: we zorgen ervoor dat al je belangrijke gegevens veilig worden opgeslagen en dat ze zo lang bewaard blijven als jij wilt, zodat je aan alle regels en eisen voldoet.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een all-in-one pakket vol mooie tools voor je business, zoals e-mail en samenwerkingstools. Wij kunnen je helpen dat feestje van een installatie goed te regelen en ervoor zorgen dat je gegevens altijd beschermd zijn mocht er iets onverwachts gebeuren.

Data Loss Prevention

Maar dat is nog niet alles! We weten ook alles van Data Loss Prevention (DLP). Dat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat kostbare gegevens niet zonder jouw toestemming worden gedeeld of zoekraken.

Conclusie

We snappen heel goed dat je geen tijd kwijt wilt zijn aan gegevensverlies, dus we zetten alles op alles om je zo snel mogelijk back in business te krijgen. Onze professionals zijn top-of-the-line opgeleid en hebben een bult ervaring. Ze pakken je probleem snel en efficiënt aan, zodat jij zonder problemen te happen weer verder kunt.

En we gaan nóg een stapje verder. We delen onze kennis en geven je team begeleiding en training om toekomstige gegevensrampen te voorkomen. We delen onze best practices op het gebied van gegevensback-ups, beveiliging en het ontwijken van virussen en malware. Zo houden we de boel veilig en sound!

Dus relax en laat Justins je partner zijn in het oplossen van al je gegevensverliesproblemen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met AvePoint Backup, Microsoft 365 en DLP.

We’ve got your back!